Våra objekt och områden

Al Andalus Thalassa

Söker du hus och lägenheter i Spanien så är Al Andalus Thalassa så nära drömmen du kan komma.

Al Andalus Thalassa är ett byggnadskomplex med traditionell andalusisk arkitektur med mycket hög standard.

Al Andalus Thalassa ligger i en avkopplande och vacker miljö. I närområdet finns all service och faciliteter som, restauranger, banker och affärscentrum.

Al Andalus Thalassa erbjuder ett exklusivt och lungt boende med hög standard.

Al Andalus Thalassa är omgivet av en fantastisk miljö i ett unikt landskap. Här kan man njuta av pooler, tennisbanor, tillhörande SPA med inomhuspool, jacuzzi, bastu, gym mm.

Bo i Spanien Thalassa

 

 

Pueblo Salinas, den gröna trädgården !

Spanska drömhus och lägenheter med varierande antal rum i en fantastisk prunkande trädgård.

Pueblo Salinas är en naturupplevelse, detta exklusiva tropiska bostadskomplex erbjuder stora grönområden på mer än 16.000 kvm mark. Här finns mängder av grönskande växter, vattenfall och bäckar. Du har ett clubhus med restaurang som en naturlig mötesplats för de boende. Inom området finns tennisbanor både för Paddle tennis och Tennis samt ett inomhus SPA och gym.
Till stranden är det endast 10 minuter.

 Pueblo Salinas erbjuder ett nytt koncept av såväl fast- som sommarboende med hög standard i tropisk miljö. Närheten till en av de bästa stränderna och med de närbelägna byarna Garrucha, Villaricos och Mojácar inom räckhåll.

Hus i Spanien Pueblo Salinas

 

Al Andalus Veranda

Ett spanskt drömhus, modernt och i ett nytt område med vår berömda arkitektur “Al Andalus” beläget på gångavstånd till stranden

Al Andalus Veranda erbjuder komfortabla bostäder med rymliga terrasser och fantastisk utsikt. Området är en underbar oas med pooler, promenadområden  och vilozoner.