Erbjudande

Prova, bo och övernatta helt kostnadsfritt innan du köper ditt nya hem i solen !

Vi erbjuder dig att åka ner och provbo helt utan kostnad eller förpliktelser. Du möter svensktalande personal som visar lägenheterna och husen i de olika bostadsområdena. Du kan även i egen takt och på egen hand besöka stränderna, golfbanorna, byarna och regionen så att du själv kan uppleva och upptäcka den fantastiskt underbara miljön och atmosfären.

Du tar dig ner till Spanien på egen hand och sen så bjuder vi på boendet. Beroende på var du flyger ifrån så rekomenderar vi Alicante, Almeria eller Murcia som alternativa flygdestinationer. Du kan även flyga till Malaga och sedan ta bilen norrut. Med exempelvis RyanAir, Norwegian eller andra flygbolag så kostar inte flygresan många kronor och du hittar flyg under många av veckans dagar.

Boka  lämpliga dagar redan nu !
Har du någon period som passar dig att stanna några dagar och övernatta i våra bostäder helt kostnadsfritt. Vi vet av erfarenhet att du kommer att bli fullständigt hänförd av denna del av Spanien som kommer att bli ditt hem i solen, ja, ditt paradis mellan himmel och hav.
Tveka inte utan kontakta oss direkt här i Sverige så ser vi till att du blir inbokad under passande period.

Ett antal hus och lägenheter erbjuds till specialpris !
Efter senaste årens oro på finansmarknaderna världen runt så har även fastighetspriserna i Spanien påverkats. De flesta bedömmare ser nu att det är på väg att vända uppåt igen så passa på och förverkliga dina spanska husdrömmar innan priserna stiger. Inte nog med det så finns det dessutom ett antal hus och lägenheter som erbjuds till extra nedsatt pris och som kommer att bli mycket intressanta investeringsobjekt på några års sikt. Så förena nytta med nöje och förverkliga bostadsdrömmen och tillbringa delar av er tid i eget boende i solen och få en god uppsida på din ekonimiska insats.

Priser från 127.900 Euro ! Otroligt mycket kvalitet för pengarna !
Vi har alla olika behov av bostadens storlek och dess läge och detta påverkar givetvis priset. Men oavsett ditt eget val så  kommer du att upptäcka att du får en fantastisk kvalitet på såväl själva bostaden som på faciliteterna i ditt närområde. Helt enkelt otroligt mycket bostad för pengarna.

Kontakta oss för ytterligare information.